Richtinggever
Energetisch Therapeut en Coach

 

Home | Blogs | Contact

Reading | Healing | Coaching

 
 
Marcel Claessens
Aanbod
Blog
Reiki
Ervaringen
Contact

Persoonlijke ontwikkeling

 

  • Ik wil dat er iets verandert in mijn leven
  • Ik wil een beter leven
  • Ik wil meer mezelf zijn

 

 

Persoonlijke Ontwikkeling is een proces, een onderneming, een reis.

Bij veel mensen begint het bewust werken aan hun persoonlijke ontwikkeling na een traumatische gebeurtenis: het sterven van een geliefde, een scheiding, ontslag, het einde van een relatie. Ze weten even niet hoe ze verder moeten, of ontdekken dat ze steeds tegen hetzelfde aanlopen in hun leven. Je beseft ineens dat je wilt dat er iets verandert in je leven.

Eenmaal begonnen met het werken aan jezelf, kun je er je hele leven mee bezig zijn. Je kunt het dan ook zien als een reis. En dat is het ook: de reis van je leven.

Persoonlijke ontwikkeling is niet altijd makkelijk, niet alleen maar leuk. Maar de beloning is enorm. Iedere keer als je een beperkende overtuiging hebt opgeruimd, als je meer verantwoordelijkheid hebt leren nemen voor jouw acties, voor wat er in jouw leven gebeurt, dan is de beloning groot. Je reageert niet langer automatisch en passief, maar leert steeds meer om jouw leven vorm te geven, om zelf te creëren. De kwaliteit van je leven verbetert. Ik begeleid je op die reis.

Zoals gezegd is de reis niet altijd makkelijk, het vergt moed en doorzettingsvermogen om zonder oordeel naar jezelf te kijken en ook je donkere kanten te aanvaarden. Maar stel je eens voor hoe het is als je niet langer steeds tegen hetzelfde aanloopt in de relatie met je ouders, je kinderen, je partner, je werk? Hoe groot de beloning is als je eenmaal het werk doet dat je passie is, als je jouw juiste partner vindt, als je geniet van je relatie en je leven! Ik kan je daarbij helpen.

Als jij de kwaliteit van je leven wilt verbeteren, de regie nemen in plaats van je te laten leiden door toeval én bereid bent de verantwoordelijkheid op je te nemen, maak dan een afspraak voor een eerste gesprek.

Laten we samen aan de slag gaan en jouw reis beginnen!

 

Blog

Recente artikelen

Ervaringen

Ik was vaak moe en futloos. In mijn werk ben ik succesvol en privé verloopt alles ook op rolletjes… Lees meer

Ik was net met een nieuwe baan begonnen en had het erg naar m’n zin. Alleen één ding dat liep niet… Lees meer

Ik had al jaren last van mijn rug en mijn nek. Zonder aanleiding kon ik ineens dagenlang ontzettende pijn hebben. Lees meer

Marcel heb ik de rol van mijn provocatieve coach gegeven omdat ... Lees meer